page_head_banner

tala fou

O le a le polymer sima faʻapipiʻi e le susu ma o a ona tulaga lelei?

Ufiufi e le vai

  • Ua tatou iloa uma lava o le faapaologa o le nofoaga e sili ona tele le vai i le olaga i aso taitasi, ma e tatau ona faia lelei le polotini e le susu, a leai o le a afaina ai le tulaga o le olaga i aso uma. E fa'afefea la ona fai le polotini e le susu? O le mea muamua e tatau ona manino o le a le ituaiga mea e le susu e faʻaaogaina e fai ai le poloketi e le susu, ma o le filifiliga o meafaitino o le afa o le manuia o le poloketi e le susu.
  • I le amanaia o uiga o le faapaologa nofoaga, e masani ona faʻaaogaina le vai, ma o loʻo i totonu o le fale i totonu o le fale, o le mea lea i le filifilia o mea e le susu, o le mea muamua e mafaufau i ai o le faʻatinoina o le susu ma le saogalemu o mea, e fautuaina e faʻaaoga. polymer sima faʻapipiʻi e le susu e fai ai poletito e le susu galuega.

1. O le a le lelei o le polyurethane faʻapipiʻi susu?

  • O le polyurethane faʻapipiʻiina e leai se vai e iai se malosi faʻalautele maualuga, ma o lenei mea o loʻo i ai se mea mautu maualuga, o lea e lelei tele le faʻapipiʻiina o le malosi, e le gata i lea, o le polyurethane faʻafefe vai i luga o le maketi e vaevaeina foi i se vaega e tasi ma ni vaega se lua, e mafai e tagata faʻaoga. filifili e tusa ma o latou lava manaoga.
  • Polyurethane faʻapipiʻiina e leai se vai i totonu o le fausiaina, pe a faʻapea e togafitia lelei le pito i lalo, e mafai ona faʻafefeteina, lea e faʻaitiitia ai foi le faigata o le fausiaina, ona o lona tulaga maualuga maualuga, o le a faia ai foi le vali i le feiloaiga o taʻe, e mafai. ia sili atu le faʻatumu lelei, e puipuia ai le leakaina i le taimi mulimuli ane, e aumaia ai ni faʻalavelave le manaʻomia. O lea ia mautinoa e te vaʻaia muamua.
  • O le auala o le fausiaina o le polyurethane e faigofie lava, ma e mafai ona fai mai o lona puipuiga o le siosiomaga e maualuga tele, ma o le a le maua ai ni mea oona pe a uma ona fausia, o lea e mafai ona faʻaaogaina masani i totonu, ioe, ona o le tau o le tau. e sili atu foi le vali, o lea e mafai foi ona faʻaaogaina i le siosiomaga i fafo.

2, Fausiaina tekinolosi o polymer sima ufiufi susu

  • Togafitiga pito i luga: faʻaaoga suo, salu ma isi mea faigaluega e aveese ai otaota faufale, e pei o stains e manaʻomia ona faʻamamaina i solvents, o le faʻavae o loʻo i ai ni faaletonu poʻo le oneone o loʻo taʻavale mea, e manaʻomia ona toe teuteu, Yin ma Yang tulimanu vaega i le masani. taimi e fai ai se arc lapotopoto.
  • Fa'ato'a fa'apipi'i: A leaga le fa'amafola o le fa'avae, fa'aopoopo le aofa'i talafeagai o le vai i le fa'aliliuga (o le vaega lautele o le suiga: vai = 1: 4) A mae'a fa'afefiloi fa'afefiloi, fa'aoga i luga o le pito i lalo e fai ai le fa'apipi'i fa'avae. , faʻafefiloi ma se faʻafefiloi seia oʻo i le toniga ma lelei, e mafai ona faʻaogaina le faʻafefiloi e aunoa ma ni faʻaopoopoga, o le numera o mea e faʻatatau i luga o le inisinia ma le galuega faʻatulagaina i le taimi maeʻa, o mea saunia e tatau ona faʻaaogaina i totonu ole 40 minute.
  • Lapo'a fa'apipi'i fa'apipi'i sima sima fa'apipi'i fa'alava: va'ava'ai tu'usa'o ma fa'ata'ita'i solo sima sima sima fa'apipi'i, e tatau ona i ai le fa'alava mulimuli i le fa'ato'aga fa'ato'aga muamua ae le fa'amago (i lalo o tulaga masani, e tusa ma le 2 ~ 4 i le va o laulau e lua).
vali vai

3. Polymer sima le susu faufale puipuiga puipuiga

1, Faafefiloi e le tutusa

O le faʻatinoga o le faʻapipiʻiina o le sima polymer e faʻapipiʻi saʻo e fesoʻotaʻi ma le faʻafefiloi tutusa o le vai ma le paʻu. E ui lava o le auala saʻo o le faʻafefiloi i luga ole laiga o loʻo faʻamaoti mai ile faʻatonuga a le gaosiga ma le afifiina, i le faagasologa o le gaioiga moni, o le tele o 'au faufale e faʻapitoa i le faʻafefiloi, ma o nisi e maua foi ni nai laʻau i luga o le vaaiga e faʻafefe ai ma le lima i ni nai taimi. , ina ia faʻaititia tele le faʻatinoga o ata tifaga.

 

2. Faaopopo le tele o vai

Ina ia faʻaleleia le faʻaogaina o le vali i le faʻavae ma faʻaleleia le pipii i le faʻavae, o le tele o tagata gaosi oloa o le a fautuaina i faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le vai i tua atu o le vai faʻamaonia e mafai ona faʻaopopo e faʻafefe ai le vali i le taimi o le fausiaina muamua o pulumu. O le mea lea, o le toʻatele o tagata e le malamalama e mafai ona faʻaopoopoina le vai i le loto i le sima polymer, ma o le gaioiga lea e faʻaumatia ai le fua faʻatatau o le faʻapipiʻiina o le susu, o le fua faʻatatau o le oloa e sili ona lelei pe a maeʻa le tele o suʻega, paleni o mea faʻainisinia ma le fausiaina. meatotino o le meafaitino, ma le suia faʻafuaseʻi o le vaega o soʻo se tasi o vaega o loʻo i ai se aafiaga tele i le faʻatinoga o le ata faʻapipiʻi.

 

3, E le o manino tulaga o le taliaina

O le impermeability o polymer sima faʻapipiʻi e le susu e mautinoa lava e faʻalagolago i le suiga o le mafiafia o mea, ma o loʻo i ai se suiga faʻafuaseʻi i se vaega mafiafia. Faatasi ai ma le faateleina o le mafiafia o faʻataʻitaʻiga, e faʻaitiitia le malosi faʻamalosi ma faʻateleina le faʻalauteleina. O le mea lea, o le ave o le mafiafia masani o le susu susu e fai ma faavae mo le taliaina o le inisinia e mafai ona aloese mai le aʻafiaga o tulaga faʻamoemoega ma faʻamautinoa le faʻaogaina o le masini ma le aʻafiaga o le susu.

Faatatau ia tatou

Sichuan jinhui Paint Co., Ltd. o loʻo i totonu o Chengdu Tianfu New District, Chengmei Industrial Park, faʻapipiʻiina i mea faʻataʻitaʻiga atoa ma mea faʻataʻitaʻi, o le gaosiga faaletausaga o vali maualuga ma maualalo le sili atu i le 10,000 tone. Faʻatasi ai ma le aofaʻi o tupe teufaafaigaluega o le 50 miliona yuan i aseta tumau. Ua matou auina atu i fafo atu o le 100 atunuu e pei o Amerika, Mekisiko, Kanata, Sepania, Rusia, Sigapoa, Thailand, Initia ma isi.

Fa'atonuina e tekinolosi, matou te tautuaina tagata fa'atau i le lalolagi atoa e le gata ia matou oloa maualuga, ae fa'apea fo'i fa'atalanoaga fa'apitoa ma fa'ainisinia. O a matou oloa autu e aofia ai vali antirust, vali e tetee atu i le acid & alkali, vali e tetee i le vevela, vali fale & fola e fesoasoani e puipuia ma faalautele le ola o mea mo le tele o tausaga.

TAYLOR CHEN
TEL: +86 19108073742

WHATSAPP/SKYPE:+86 18848329859

Email:Taylorchai@outlook.com

ALEX TANG

TEL: +8615608235836(Whatsaap)
Email : alex0923@88.com


Taimi meli: Sep-13-2024